O programu

Kome je AcademIAA program namenjen?

AcademIAA je edukativni program namenjen mladima koji prave prve profesionalne korake u oblasti advertajzinga, a ONLAJN AcademIAA – edukativni program koji će zanimati i iskusnije. Program se ove godine realizuje po peti put, ali na nešto drugačiji način u odnosu na svaki prethodni. Ono što će ove godine AcademIAA program izdvojiti u odnosu na do sada održane jeste činjenica da će biti dostupan široj javnosti putem onlajn platforme, što znači da polaznici neće biti u obavezi da prođu proces selekcije – biće dovoljno da se jednostavno prijave.

AcademIAA ove godine obuhvata pet modula (BIZNIS, KREATIVA, ISTRAŽIVANJE, DIGITAL i MEDIJI).

Kao posebnu poslasticu ove godine pripremili smo i podcast u okviru kojeg ćemo razgovarati sa nekadašnjim učesnicima programa o njihovim AcademIAA iskustvima, ali se i dotaći aktuelnih tema.

Aktuelne i intrigantne teme iz oblasti advertajzinga

S obzirom na to da novo vreme iziskuje odgovore na neka nova pitanja, budući polaznici mogu da očekuju program koji će obuhvatiti aktuelne i intrigantne teme, odnosno sadržaj koji će biti ogledalo stvarnosti, ali i potencijalni kompas za budućnost.

Polaznici će i ove godine imati priliku da čuju eminentne domaće i strane predavače.


Dinamika predavanja

Onlajn predavanja će se održavati svakog četvrtka (počev od 29. oktobra, pa do 3. decembra) u vremenskom intervalu od 18.00 do 20.00 časova. Polaznici će imati priliku da, iako je reč o onlajn programu, predavačima postave pitanja, čime će biti omogućena interakcija.